0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

We hopen dat je van je nieuwe aankoop. als je niet tevreden met de goederen om welke reden bent, stuur dan uw punt aan ons met uw ontvangstbewijs. we zijn blij om een ​​terugbetaling of omruiling op ongebruikte items binnen 60 dagen aan te bieden. als het item defect is we zijn blij om een ​​terugbetaling of omruiling indien beschikbaar aan te bieden.

 

Alle geretourneerde artikelen moeten ongedragen en in originele staat te zijn. terugkeer port is voor uw eigen rekening en risico. ons retourbeleid heeft geen invloed op uw wettelijke rechten.

 

zodra wij uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt uw terugbetaling onmiddellijk worden verwerkt. in de regel het duurt tot 48 uur op uw kaart verklaring verschijnen. in uiterst zeldzame gevallen kan het oplopen tot 14 dagen. Als u met pinpas of creditcard betaald, zal het geld teruggestort op de bankrekening gekoppeld aan de kaart. als je gewend paypal, zal uw terugbetaling verschijnt op uw PayPal-rekening.

 

Als een volledige terugbetaling inclusief originele verzendkosten dan nodig is de gehele bestelling moet terug naar ons worden geretourneerd binnen veertien (14) werkdagen. Maar ben je verantwoordelijk voor de kosten van het terugzenden van de goederen aan ons.

 

kreeg de verkeerde maat? koos de verkeerde kleur? maak je geen zorgen, je kunt ruilen voor iets anders door het invullen van het onderdeel uitwisseling van ons rendement vorm en het verzenden van alles terug, neem dan contact op met onze klantenservice eerste om het retouradres te krijgen. als er een prijsverschil tussen wat u oorspronkelijk gekocht en de uitwisseling product, zullen we ofwel het verschil terug of geven u een telefoontje naar de extra betaling te nemen.


<< Terug naar kortingtekoop.com Startpagina