0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.


het voortouw in collaborative product met een uitgebreide collectie van speciale projecten, zoals het de allereerste fashion gehouden om samen met nieuw evenwicht, nike air max, adidas Originals op het product dat de verschillende winkel nummers aanbevolen gestikt in de hiel. bij kortingtekoop.com hebben we de vinger aan de pols van de straat en sport fashion scene en zijn altijd op zoek naar nieuwe en opkomende merken. of u nu een beginner bent of een professional, zal onze gevarieerde assortiment u helpen om te trainen en te verbeteren in uw gekozen sport of activiteit. onze specialist sportkleding en mode gebaseerd detailhandel ervoor zorgen dat we in voorraad hebben alles wat je nodig hebt, of u wilt een sport onder de knie of gewoon blijven op de trend.


We hebben nu uitgebreid om niet alleen van Europa's grootste sport-retailer van de omzet en het bedrijfsresultaat, maar ook de eigenaar van een groot aantal bekende wereld sport, mode en lifestyle merken. 2015 kende een goede start, hebben we onze eerste internationale website in Duitsland gelanceerd samen met de opening van een nieuwe winkel in Wiesbaden. we hebben ook gestart met click & verzamelen binnen al onze Britse, Ierse en Duitse zelfstandige winkels. niet slecht voor het eerste kwartaal van het jaar en we hebben nog veel meer te komen.


onze winkels te tonen onze schoenen selectie in een uitnodigende sfeer en onze medewerkers staan ​​te popelen om te helpen, zullen we haak je met de nieuwste mode en schoenen, u zult het instellen van de trends niet net na hen. de site geeft u toegang tot een enorm aanbod van hoogwaardige sportieve kleding wordt verkocht door onze retail partners, die u kunt regelen te hebben geleverd aan uw deur uit onze uitgebreide online catalogus. als er iets de moeite waard om te praten in de sport- en streetwear scene, zullen we de eerste te schreeuwen over.


we begrijpen dat sport en street wear is niet alleen kleding het is een manier van leven. beleefdheid en een vriendelijke houding te begroeten alle klanten bij aankomst en vertrek op Aphrodite. we kijken naar deze normen voor onze klanten te behouden gedurende hun website shopping ervaring. als we doorgaan met een uitstekende prijs op sportartikelen, kleding en sportkleding te bieden, we zijn altijd blij om feedback te krijgen van je.

 

<< terug naar kortingtekoop.com Startpagina