0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

dus nu dat u uw gekozen items hebt toegevoegd aan uw virtuele shopping bag, het enige wat je moet doen, is bepalen hoe u wenst te betalen voor uw aankopen. volgende betaalmethode wordt geaccepteerd in onze online winkel:

Paypal

Credit Card

 

Als u betaalt via paypal, ontvangt u een orderbevestiging waarin ook de link naar uw paypal betaling te ontvangen. als om wat voor reden dan ook, het betalingsproces wordt onderbroken, deze link biedt u de kans om uw betaling met paypal te verwerken.

 

zodra uw bestelling is ontvangen sturen wij u een bevestigingsmail, die fungeert als bewijs van aankoop te sturen. je zult nog een e-mail wanneer je bestelling is op zijn manier. deze e-mail bevat een tracking-nummer, dat u kunt gebruiken om de status van uw bestelling moet u dat wenst te controleren.

 

ssl versleutelt informatie die tussen onze website en de klanten browser, zodat het niet kan worden gelezen als het over het internet wordt verzonden. SSL staat voor Secure Sockets Layer, en het is de meest gebruikte bij websites gevoelige informatie te vragen van een bezoeker, zoals een wachtwoord of creditcardnummer. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens worden versleuteld op het hoogst mogelijke niveau.

 

voor uw gemak, zal uw betaling gegevens worden opgeslagen op onze server versleuteld. u kunt uw creditcardgegevens verwijderen nadat u uw bestelling door in te loggen op je account en te klikken op 'mijn betaalmethodes' hebben geplaatst. Selecteer 'delete credit card' om uw betaling gegevens uit onze database te verwijderen.


<< Terug naar kortingtekoop.com Startpagina